BINTEO: Παρουσιάστηκε το έργο Ανάδειξης & Βελτίωσης του ιστορικού μονοπατιού του Σπήλαιου Αγίου Αρσενίου

Πραγματοποιήθηκε, το πρωί του Σαββάτου στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, η ημερίδα ενημέρωσης για την ολοκλήρωση του έργου «Ανάδειξη και Βελτίωση του ιστορικού μονοπατιού προς το Σπήλαιο Αγίου...

Πραγματοποιήθηκε, το πρωί του Σαββάτου στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, η ημερίδα ενημέρωσης για την ολοκλήρωση του έργου «Ανάδειξη και Βελτίωση του ιστορικού μονοπατιού προς το Σπήλαιο Αγίου Αρσενίου».

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση, της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη, του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Μεθόδιου Ντελή ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθιάς, της Περιφερειακή Συμβούλου Αντιγόνη Φίλη, του Προέδρου της ΔΚ Παραμυθιάς Γεώργιου Καλόγηρου, των επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Σουλίου και εκπροσώπων φορέων και συλλογών της Παραμυθιάς.

Χαιρετισμούς απεύθυναν η Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο υπεύθυνος της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Δημήτριος Λώλος και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Μεθόδιος Ντελής.

Για το μονοπάτι του Αγίου Αρσενίου μιλησε ο προεδρος του κέντρου ιστορικών μελετών Θεσπρωτίας Μιχαήλ Πασιάκος. Για την προβολή του έργου μίλησε ο CEO της Media Suite Γιάννης Βανίδης, ενώ για τις δραστηριότητες στον ορεινό όγκο της Παραμυθιάς, μίλησαν οι κ.κ Χρήστος Γαλανόπουλος και Κωστας Μπάλλας, ως υπεύθυνοι των ορεινών δρομέων και του αεραθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς αντίστοιχα

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά.

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/banner_zikos.jpg
In this article

Join the Conversation