Άνετα στο Φιλιάτι η ΚΑΕ Παραμυθιά

Γράφει για την paramythia-online.gro Δημήτριος Ντόκος Μια άνετη και ευρεία νίκη σε παρολίγον ήττα πήγε να κάνει η ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, στον εκτός έδρας αγώνα μπάσκετ με αντίπαλο τον...

Γράφει για την paramythia-online.gr
o Δημήτριος Ντόκος

Μια άνετη και ευρεία νίκη σε παρολίγον ήττα πήγε να κάνει η ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, στον εκτός έδρας αγώνα μπάσκετ με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.

Η ομάδα των Φιλιατών μπήκε ποιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και εκμεταλευόμενη τα καλά ποσοστά από την περιφέρεια και τον έλεγχο του ρυθμού κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 21-10 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Κάπου εκεί η Παραμυθιά φάνηκε να ξυπνά από το αρχικό μούδιασμα και σταδιακά, τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο, μείωσε την διαφορά και συνεχίζοντας να παίζει το ίδιο συγκεντωμένα στο τρίτο δεκάλπτο πήρε μεγάλο προβάδισμα στο σκόρ.

Το επιμέρους υπέρ της 6-22 του τρίτου δεκαλέπτου μαρτυρά του λόγου το αληθές. Και ενώ όλα έδειχναν πως η Παραμυθιά θα υπερκαλύψει άνετα την διαφορά της εντός έδρας ήττας του Νοεμβρίου με 57-69 από το Φιλιάτη τουναντίον η χαλάρωση και τα πολλά λάθη, όπως και οι επιπόλαιες επιλογές, έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει στον αιφνιδιασμό και με συνεχόμενα επιθετικά ριμπάντουν να μειώσει στο 64-69 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας για την Παραμυθιά εντός έδρας το Σάββατο 03 Μαρτίου στις 17:00 κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.

Δεκάλεπτα 21-10,34-35,40-57,64-69

Πόντοι ομάδας : Αθανασίου 4,Ανδρέου 4,Τσίπης 6,Λαμπρούσης 2,Λατσός 9(1),Γούλας Χαρ. 25(2), Ντάγκας,Πάκος-Τσάνης 2,Γούλας Χρ. 17(3), Χόβολος 2, Φάτσιος.

Αποτελέσματα αγωνιστικής:
ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ 84-29
Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 56-55
ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ Α.Γ.Ο. – Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ 0-20 άνευ αγώνα
Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2006′ – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 64-69
Α.Γ.Σ.Ι.(Β) – Α.Γ.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 71-58
In this article

Join the Conversation