Κάτσης για την αποφυλάκιση Φλώρου: Αυτονόητη η ΕΔΕ. H υπόθεση προκαλεί το δημόσιο αίσθημα…

...και ενισχύει την δικαιολογημένη καχυποψία των πολιτών για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους...

ΕΔΕ και έλεγχος από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ διατάχθηκε από την Υπουργό Έφη Αχτσιόγλου για την πιστοποίηση ΚΕΠΑ που επέτρεψε την αποφυλάκιση του καταδικασθέντος Φλώρου του σκανδάλου Energa.

H υπόθεση όζει και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα αλλά και ενισχύει την δικαιολογημένη καχυποψία των πολιτών για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους και υπηρεσίες, που αντί να επιτελούν το καθήκον τους φαίνεται άπλα να υπηρετούν ένα σύστημα στο οποίο χρωστάνε την ύπαρξή τους.

Μακάρι να είναι αυτή η αφορμή να ξηλωθούν πλοκάμια της διαφθοράς και διαπλοκής και σε χαμηλότερο επίπεδο της δημόσιας διοίκησης. Η χώρα δεν μπορεί να παραμείνει στα δεσμά αυτού του συστήματος.

Όπως λέει και ο Παυλος Πολακης “δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να “καθαρίζετε” εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!”

ΥΓ:
1.Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ο υπέυθυνος ΚΕΠΑ που υπογράφει 70% αναπηρία του Φλώρου επειδή …ροχαλίζει, σε άλλη αντίστοιχη απόφαση του έχει μειώσει το ποσοστό αναπηρίας σε ακρωτηριασμένη γυναίκα τότε τα πράματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.

2.Η ανακοίνωση της ΝΔ ότι φταίει η κυβέρνηση για την αποφυλάκιση προκαλεί γέλια. Ο Βορίδης ως κοινοβουλευτικός εκρόσωπος μαλιστα της ΝΔ ήταν συνήγορος υπεράσπισης ως δικηγόος στο επάγγελμα των λαμόγιων το 2014. Δικό τους και το σύστημα του βαθέως κράτους. Τα περί νόμου Παρασκευόπουλου είναι ανοησίες καθώς πρόκειται για νόμο (σωστό δικονομικά) του 1951 με πολλές αναθεωρήσεις.

3. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αντιληπτό στη χώρα ότι όποιος έχει λεφτά δεν θα κάνει ότι θέλει ανενόχλητος εις βάρος των άλλων και ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να επικροτούνται από εμάς ως “μαγκιά”

In this article

Join the Conversation