Άδικη ήττα στην Πάργα και πολλά παράπονα απο την διαιτησία

Αδικη ήττα με 87-79 υπέστη η ΚΑΕ Παραμυθιά, τόσο στην εξέλιξη του σκορ, όσο και στην αντιμετώπιση της από την διαιτητική δυάδα στον εκτός έδρας αγώνα της Πάργας

Γραφει για την paramythia-online.gr, ο Δημήτριος Ντόκος

Πολλά παράπονα και μια κάκιστη αντιμετώπιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι όπως εξελίχθηκε.

Και όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα πρότυπο, σε οργανωτικό επίπεδο και θέματα φιλοξενίας-γραμματειακής υποστήριξης , όπως είναι και αναγνωρίζεται από όλους τους αντιπάλους η ΚΑΕ Παραμυθιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Παραμυθιάς μπήκε πολύ χλιαρά στο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το εντυπωσιακό 20-4 υπέρ της Πάργας.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην συνέχεια και με οδηγό την καλή κυκλοφορία της μπάλας έφτασα στο 20-13 στην λήξη της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με την Πάργα να συνεχίζει την καλή απόδοση για το 40-28 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ολική μεταμόρφωση της Παραμυθιάς με ηγέτη τον Παπαλεωνιδόπουλο και την διαφορά σταδιακά να μειώνεται για να φτάσουμε τελικά στην ισοφάριση στο 72-72.

Από εκεί και πέρα η κάκιστη διαιτησία με τεχνικές ποινές και αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα εναντίον της Παραμυθιάς δεν άφησε περιθώρια στην προσπάθεια με το τελικό 87-79 να δίνει μια πολύτιμη νίκη στην Πάργα και μια πίκρα στην Παραμυθιά για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να αποσπάσει.

Επόμενος εντός έδρας αγώνας για την Παραμυθιά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 με αντίπαλο τον αδύναμο μέχρι στιγμής Λούρο .

Δεκάλεπτα:20-13,20-15,21-26,26-25

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (Πέτρος Κωστίδης): Ανδρέου 4,Βάτσιος 14(1),Αθανασίου 5,Λαμπρούσης 4,Παπαλεωνιδόπουλος 25(2), Λατσός 11(1), Στεργίου 4,Πάκος-Τσιάνης , Σιούτης ,Ρεσβάνης 12, Γούσιας ,Κούρτης.

ΠΑΡΓΑ: Τάσσης 4, Κουτσούκης ,Λένας 2, Αυλωνίτης ,Παπαδόπουλος ,Κονταξής 20, Γκίκας ,Παππάς ,Βέκιος, Τσοβίλης 28, Ευαγγέλου 1, Καρβούνης 12.

In this article

Join the Conversation