Λευκή ισοπαλία με το Καστρί στο κύππελο +ΒΙΝΤΕΟ

Παιχνίδι που θα… σβηστεί γρήγορα από τις μνήμες, έγινε στο Καστρί, με τον Θύαμι και το Σούλι να μένουν στο «στείρο» 0-0.

Όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση παρέμειναν ορθάνοιχτα, αφού το εισιτήριο για τα ημιτελικά θα κριθεί στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στο «49 Πρόκριτοι».

Οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν καλό θέαμα, αφού δεν έλλειψαν τα αβίαστα λάθη ενώ χαρακτηριστικό του ματς ήταν και οι πολλές δυνατές μονομαχίες.

Η Παραμυθιά, έχοντας στο μυαλό της και το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ Αχέρων την Κυριακή, είχε την υπεροχή από πλευράς κατοχής μπάλας ενώ δημιούργησε και τις πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Τσουμάνης δύο φορές με τακουνάκι έφτασε κοντά στο 0-1 στο α΄ημίχρονο. Ο Βενέτης απέκρουσε το τετ-α-τετ, ξανά του Τσουμάνη, στο β΄ μέρος, ενώ ο νεοεισελθών Λύγκας έχασε στο 85΄την πιο μεγάλη ευκαιρία για να φύγει η Παραμυθιά νικήτρια, όμως αστόχησε από εξαιρετική θέση.

Θύαμις (Παππάς): Βενέτης, Α.Βάσιος, Ζήγος, Ε.Βάσιος, Η.Μονάχος, Τσουμέτης (80΄Διαμάντης), Γιαννακός, Κυβράνογλου (46΄Χαντζάρας), Δ.Βάσιος (75′ Σαρέλης), Γόγολος, Κ.Βάσιος

Παραμυθιά (Βέρμπης): Βλάχος, Μπελλος, Μουσκάι (65΄ Κώτσιας), Νάσιος (30′ Μαλλάτος), Διαμάντης, Βασ.Μώκος, Κωστάκης (75΄ Γεωργάκης), Τσουμάνης, Νούγιας (82′ Λύγκας), Ντόκος, Μπουκουβάλης

Δείτε το βίντεο του theball.gr με τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation