516.000€ για τον κυκλικό κόμβο στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς. Εγκρίθηκε η δημοπράτηση από την Π.Η

+ Ανάδοχοι για την αποκατάσταση Ιερού Ναού Ταξιαρχών και την τσιμεντόστρωση αγροτικής οδού, σε Πετούσι και Πλακωτή αντίστοιχα, συνολικού προϋπολογισμού 185.00€

Τρία έργα για τον δήμο Σουλίου με σημαντικότερο την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη θέση “Αεροδρόμιο” Παραμυθιάς, προϋπολογισμού 516.500€, στο οποίο εγκρίθηκε η δημοπράτηση, δρομολόγησε με αποφάσεις της, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε ανάδοχο την Νάστου Παναγιώτα για την αποκατάσταση Ιερού Ναού Ταξιαρχών της Τ.Κ. Πετουσίου Παραμυθιάς, προϋπολογισμού € 85.000, καθώς και ανάδοχο την ΟΔΟΚΑΤ για το έργο τσιμεντόστρωση αγροτικής οδού Πλακωτής Παραμυθιάς, προϋπολογισμού 100.000 €.

Στα σημαντικά της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου για την Θεσπρωτία, το έργο «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και Πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας)», με προϋπολογισμό 11.601.528,23 €, το οποίο θα υλοποιήσει η Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ, η οποία μειοδότησε στο διαγωνισμό. Επίσης συμαντικο για την Θεσπρωτία, η «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Πέρδικας και σύνδεσή της με αρχαιολογικό χώρο Δυμόκαστρου», προϋπολογισμού € 470.000.

 

In this article

Join the Conversation