Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμος της Αρωγής

Πίνακας

Κατά πλειοψηφία (με τις ψήφους της συμπολίτευσης) εγκρίθηκε ο προϋπολογισμος και το ολοκληρωμένου πλαίσιο δράσης (Ο.Π.Δ) του Ν.Π.Δ.Δ Αρωγή του δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2019, στον απόηχο της παραίτησης του προέδρου Ιωάννη Γώγου.

Μειοψήφησε η μείζονα αντιπολίτευση Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της οποίας ανέφεραν πως “καταψηφίζουμε τον παρόντα προϋπολογισμό, όχι γιατί θέλουμε να μη λειτουργήσει το Νομικό Πρόσωπο, αλλά γιατί θέλουμε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούμε αλλά και να καταδείξουμε το σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας που υπάρχει στη διοίκηση του Νομικού προσώπου επί σειρά ετών, χωρίς μέχρι σήμερα να δοθεί λύση.

Μειοψήφησε επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση, με τον Άρη Μαρέτας να αναφέρει πως καταψηφίζω τον παρόντα προϋπολογισμό και επισημαίνω και εγώ με τη σειρά μου το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη λειτουργία του Νομικού προσώπου και επιπλέον δεν θέλω να γίνω συνένοχος σε τέτοιες καταστάσεις όπως και τη σημερινή , όπου οι εργαζόμενοι σε προγράμματα του Ν.Π.Δ.Δ διαμαρτύρονται και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και εκφράζω και εγώ τη διαμαρτυρία μου για την ομηρία των εργαζομένων και τις μεσαιωνικές σχέσεις εργασίας.

O πίνακας του προϋπολογισμού

In this article

Join the Conversation