Απο την επίσκεψη του Νίκου Παππά σε Γλυκή, Σκάνδαλο και Σεβαστό | Φωτογραφίες

Περίπατο στην όχθη του Αχέροντα και επίσκεψη σε οικίες που εκμεταλλεύτηκαν το πρόγραμμα για πρόσβαση στην ψηφιακή τηλεόραση

Σε Γλυκή, Σκάνδαλο και Σεβαστό βρεθηκε το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος απο τον βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση και από στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, επισκέφτηκε το φαράγγι του Αχέροντα, συνομίλησε με κάτοικους της Γλυκής, ενώ επισκέφτηκε και οικιες που εκμεταλλεύτηκαν το πρόγραμμα «πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας», και προμηθεύτηκαν με επιδότηση 100% τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ δήλωσε: «Είχα τη χαρά να επισκεφθώ χωριά, στα οποία έχει αναπτυχθεί το πρόγραμμα της καθολικής πρόσβασης στο ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν. Η μετάβαση στο ψηφιακό σήμα άφησε πολλές περιοχές στο “μαύρο”, ωστόσο με την ανάπτυξη της κυβερνητικής δράσης και την υλοποίηση της δέσμευσης του Πρωθυπουργού, προχώρα με ταχύτατους ρυθμούς το πρόγραμμα και οι πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δουν ελληνική τηλεόραση, αποκτούν και πάλι πρόσβαση στο τηλεοπτικό προϊόν».

O υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς και ο πρ. υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί σημερα στις 20:00′ στο Πάνθεον Ηγουμενιτσας, με θέμα «Για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών».

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό για την σημερινή επίσκεψη στην οικία μας” αναφέρει η κάτοικος Γλυκής Ελένη Βασιάδη, η οποία συμπληρώνει πως “το μονο που έκανα ήταν να συμπληρώσω μια αίτηση στο ΚΕΠ Αχέροντα και σήμερα βρέθηκε ο υπουργός στο σπίτι μου και μιλήσαμε μόνο για την ψηφιακή τηλεόραση”

Σε σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ανέφερε

Σήμερα στα χωριά Γλυκή, Σκάνδαλο και Σεβαστό είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Με γνήσια ηπειρώτικη φιλοξενία, οι κάτοικοι, μας άνοιξαν τα σπίτια τους (τους ευχαριστούμε από καρδιάς), ώστε να διαπιστώσουμε ότι το πρόγραμμα για την δωρεάν πρόσβαση στα ελεύθερα κανάλια τηλεόρασης πηγαίνει καλά! Το μαύρο της Digea ανήκει στο χτες. Το πρόγραμμα είχε εξαγγελθεί από τη Γλυκή τον Οκτώβρη του 2017, και φυσικά #ήταν_δίκαιο_και_έγινε_πράξη!

In this article

Join the Conversation