Σε Νεοχώρι και Νεράιδα ο Ηλίας Κουτσής

Δελτίο Τύπου

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα χωριά της Νεράιδας (Μενίνα) και του Νεοχωρίου, συνομίλησε με τους κατοίκους και περιόδευσε στα καταστήματα της περιοχής. Το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Κουτσής μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση- συζήτηση στο καφενείο του Νεοχωρίου.

Ο Ηλίας Κουτσής ανάλυσε τις προτάσεις του ΚΚΕ και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, έκανε έναν απολογισμό της δράσης των κομμουνιστών στα δημοτικά συμβούλια και ζήτησε στήριξη σε όλες τις εκλογικές μάχες.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κάτοικοι του χωριού που τοποθετήθηκαν σε πολλά ζητήματα τόσο γενικά όσο και τοπικά. Ιδιαίτερα στάθηκαν στο γεγονός ότι παρότι το Νεοχώρι έχει σημαντικούς υδάτινους πόρους και δίνει νερό στο δίκτυο πολλών περιοχών του δήμου, το δίκτυο ύδρευσης είναι απαρχαιωμένο (άνω των 50 ετών!). Τόνισαν ότι είναι απαράδεκτο το 2019 να πίνουμε νερό που περνάει από σωλήνες που μπήκαν στη δεκαετία του 1960 με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία. Επίσης αποκάλυψαν ότι η βασική δέσμευση της τρέχουσας δημοτικής αρχής κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο ήταν η αντικατάσταση του δικτύου στο Νεοχώρι.

Ο Ηλίας Κουτσής σχετικά με το θέμα αυτό τόνισε ότι για τους κομμουνιστές οι βασικές υποδομές όπως το δίκτυο ύδρευσης αποτελεί προτεραιότητα και εφαλτήριο αγώνων και διεκδικήσεων. Αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με τις δράσεις μας, τις παρεμβάσεις στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια αλλά και στη Βουλή. Κάλεσε επίσης τους κατοίκους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους σχετικά με το θέμα αυτό και να αποδώσουν τις ευθύνες εκεί που πρέπει πράγμα που πρέπει να εκφραστεί και στην κάλπη. Τέλος, τους παρότρυνε να προσέξουν καλά τα ψηφοδέλτια των άλλων τεσσάρων συνδυασμών γιατί όλα έχουν υποψήφιους που άσκησαν διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια.

In this article

Join the Conversation