Η Λαϊκή Συσπείρωση για την εκδήλωση του Ζερβοχωρίου

Δελτίο τύπου

Ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση για τις εκλογές πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια «Αυλή» στο Ζερβοχώρι την Πέμπτη το βράδυ. Στη εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Κουτσής ενώ παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Ηλίας Κουτσής στην ομιλία του στάθηκε αρχικά στο θέμα του πρωτογεννούς τομέα παραγωγής και της κατάστασης που επικρατεί στον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό τομέα που αντανακλούν όλες τα δυσμενείς εξελίξεις που έχουν δρομολογήσει οι ευρωενωσιακές και εγχώριες πολιτικές.

Αναφέρθηκε στα ζητήματα της δραματικής συρρίκνωσης της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή, στο θέμα του ΤΟΕΒ, στην εγκατάλειψη της υπαίθρου.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή και φυσικά συνδέονται με την ευρύτερη πολιτική και οικονομική κατάσταση: το αίτημα για την κατασκευή γηροκομείου, τις ελλείψεις υποδομών, την εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση, τους μνημονιακούς μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις, την αντιδραστική μεταρρύθμιση του «Κλεισθένη Ι» που όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι βλέπουν σαν μια «ευκαιρία».

Κάλεσε τους παριστάμενους να μην δώσουν άλλη ευκαιρία σε όλους αυτούς τους τοπικούς και κεντρικούς «άρχοντες» που ψήφισαν, στήριξαν και εφάρμοσαν όλες αυτές τις καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, του μικρομεσαίους επαγγελματίες και να σκεφτούν πολιτικά σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν κάτοικοι της περιοχής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ακολούθησε συζήτηση.

In this article

Join the Conversation