To προγραμμα του Νίκου Αθανασίου και του συνδυασμού “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας””

Δελτίο Τύπου   Περισσότερα

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση παραθέτουμε τις κεντρικές προγραμματικές μας θέσεις πάνω στα ζητήματα που πιστεύουμε ότι χρίζουν επίλυσης και βελτίωσης στην ζωή του Δήμου μας.

Ένα πρόγραμμα βασισμένο σε ικανές-βιώσιμες προτάσεις και πρωτίστως ουσιώδεις λύσεις. Χωρίς υπερβολές και ανεφάρμοστα λόγια, ένα πρόγραμμα που προέκυψε μέσα από την συλλογικότητα και την γνώμη των πολλών. Στόχευση στην ανιδιοτελή προσφορά καθώς την αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό όλων των συνδημοτών μας.

Αναλύονται οι βασικοί άξονες του αυριανού σχεδιασμού μέσω ικανών πρακτικών στις εξής θεματικές ενότητες:
Περιβάλλον – Ποιότητα Ζωής
Κοινωνική Πολιτική – Υγεία – Παιδεία – Πολιτισμός και Αθλητισμός
Αγροτοκτηνοτροφικός Τομέας – Τουρισμός – Απασχόληση
Βελτίωση της Διοικητικής Ικανότητας και της Οικονομικής κατάστασης του Δήμου

Επί μέρους προβλήματα που έχουν επισημανθεί από την καθημερινή επαφή και συζήτηση με τους συνδημότες μας, συγκροτήθηκαν και καταγράφηκαν σε ειδικό πρόγραμμα που έχει επιμελώς καταρτιστεί και αφορά τις ανάγκες και τα προβλήματα της κάθε ξεχωριστής Κοινότητας του Δήμου Σουλίου.

Δεν ερχόμαστε σαν παντογνώστες ούτε κατέχουμε το μαγικό ραβδί που έχει λύσεις σε όλα.

Η μεστή συνεργασία με συλλόγους, φορείς, τοπικές διοικήσεις και κοινωνικές ομάδες είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει γόνιμες προϋποθέσεις για ουσιώδη ανάπτυξη και προκοπή.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού διανέμεται στους Δημότες μέσω των καθημερινών επισκέψεων στις Κοινότητες και διατίθεται στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στον πεζόδρομο Παραμυθιας

In this article

Join the Conversation