Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ | Η γιορτή της δημοκρατίας στο απόσπασμα

Απάντηση σε ανακοίνωση

Για μια ακόμη φορά, (ο συνάδελφος) Χαλμαντζής Ευάγγελος δεν έχασε την ευκαιρία να συκοφαντήσει και να βγάλει την χολή του για άλλη μια φορά για τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας γιατί δεν του έδωσε την αποκλειστικότητα της βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος <<τα τραγούδια της φωτιάς>> το Σάββατο 16/11/2019

Πως έχουν τα πράγματα : Με ερώτημά του προς το σύλλογο ο κ. Χαλμαντζής ζήτησε να βιντεοσκοπήσει την εκδήλωση για την καλύτερη προβολή της σε ηλεκτρονικό μέσο που ο ίδιος διαχειρίζεται ή να την προωθήσει σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό με το οποίο συνεργάζεται. H αλήθεια είναι ότι όλοι μας γνωρίζαμε μέχρι την ημέρα που κατέθεσε αίτηση να καλύψει την εκδήλωση, ότι ο κ Χαλμαντζής είναι δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ηγουμενίτσας (πακπππο). Με την αίτηση του αποκαλύπτει ο ίδιος ότι είναι και υπάλληλος περιφερειακού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας από τις 6 /11 και 12/11 είχε ενημερώσει όλα τα Τοπικά αλλά και περιφερειακά δημοσιογραφικά sites για την εκδήλωση που διοργάνωνε.(Αυτό καταρρίπτει την κατηγορία ότι δεν ενημερώθηκε). Μέσα σε αυτά, και τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό που συνεργάζεται ο δημόσιος υπάλληλος Χαλμαντζής Ευάγγελος. Εάν λοιπόν δεν τον ενημέρωσε ο εργοδότης του αυτό δεν είναι ευθύνη του συλλόγου.

Ο σύλλογος, ως κάτοχος των δικαιωμάτων της εκδήλωσης είχε ομόφωνα αποφανθεί ότι δικαίωμα έχουν όλοι όσοι θέλουν να βιντεοσκοπήσουν την εκδήλωση με την προϋπόθεση να υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής κι επεξεργασίας της, όχι όμως να γίνει προϊόν επαγγελματικής συναλλαγής.

Για την ανάγκες του συλλόγου την κάλυψη της εκδήλωσης την έκανε ο συνάδελφος Αναστάσιος Γκάνιας, που παρακολουθεί το τμήμα φωτογραφίας του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και το έκανε αμισθί . Τον ευχαριστούμε θερμά.
κ .Χαλμαντζή θα το ξαναπούμε, άξιος ο διπλός μισθός σας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΕΡΙΚΕΤΗ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑ

In this article

Join the Conversation