ΒΙΝΤΕΟ: Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο Φάνης Μπέλλος

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας ΟΡΑΜΑ, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Μπέλλος. Η  ανεξαρτητοποίησή του Φάνη Μπέλλου, δεν ήρθε ως...

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας ΟΡΑΜΑ, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Μπέλλος.

Η  ανεξαρτητοποίησή του Φάνη Μπέλλου, δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που διατύπωσε την διαφωνία του, τόσο σε διαδικαστικά θέματα όσο και στην επίσημη γραμμή της παράταξης, με αποκορύφωμα την μη ψήφιση του προϋπολογισμού.

Στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης κάνει λόγο για λανθασμένο τρόπο λειτουργίας της παράταξης και της συνεργασίας μεταξύ των μελών της και κατήγγειλε πως πρόθεση της Σταυρούλας Μπραΐμη, ήταν η απομάκρυνση του από τον συνδυασμό λόγω των διαφοροποιήσεων του.

Χωρίς καμιά διάθεση μηδενισμού της προηγούμενης τριετίας, αλλά και με την απαίτηση της μη απαξίωσης αυτής της «ελάχιστης» προσφοράς μου από τη θέση που οι συνδημότες μου με την ψήφο τους με έταξαν, διατηρώντας πάντα τις ίδιες αρχές και αξίες, και προκειμένου απρόσκοπτα να υπηρετώ το συμφέρον του Δήμου, δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό ΟΡΑΜΑ, ανέφερε ολοκληρώνοντας την ανακοίνωση του ο Φάνης Μπέλλος.

Η ανεξαρτητοποίηση του Φάνη Μπέλλου ήταν η Τρίτη για την παράταξη ΟΡΑΜΑ, καθώς είχαν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις των Μιχάλη Ντόκου και Ευάγγελου Κούρτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνεδρίαση, ενώ ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε σύντομα.


In this article

Join the Conversation