Η ηλεκτροδότηση και οι διαφημιστικές πινακίδες πλήρωσαν τους ισχυρούς ανέμους στην Παραμυθιά

Ισχυροί άνεμοι εντάσεως μέχρι και 8 μποφόρ ανά διαστήματα, επικράτησαν την παραμονή και τις πρώτες ώρες του 2015 στην Παραμυθιά. Δεν προκαλέστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στην πόλη ωστόσο περίπου...

Ισχυροί άνεμοι εντάσεως μέχρι και 8 μποφόρ ανά διαστήματα, επικράτησαν την παραμονή και τις πρώτες ώρες του 2015 στην Παραμυθιά.

Δεν προκαλέστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στην πόλη ωστόσο περίπου για 40 λεπτά παρουσιάστηκε διακοπή ρεύματος από πτώση κλαδιών στα ηλεκτροφόρα σύρματα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ενώ κατά την διάρκεια την νύχτας, σημειώθηκαν περισσότερες από 10 μικροδιακοπές.

Τουλάχιστον 7 διαφημιστικές πινακίδες και πινακίδες σήμανσης καταστραφήκαν, ενώ την ίδια τύχη είχε και μεγάλο μέρος του εορταστικού στολισμού της πόλης. Κλαδιά από δέντρα βρέθηκαν στο οδόστρωμα κυρίως στους 2 περιφερειακούς της πόλης, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν ατύχημα ή άλλα προβλήματα.

Η μοναδική υπηρεσία που χρειάστηκε να επέμβει κατά την διάρκεια της νύχτας ήταν η ΔΕΗ, η οποία πρόσφατα μετέφερε και το τεχνικό τμήμα από την Παραμυθιά στην Ηγουμενίτσα αυξάνοντας αρκετά τον χρόνο επέμβασης σε περιπτώσεις βλαβών, τουλάχιστον για τις εργάσιμες μέρες και ώρες

Περιπολικά της αστυνομίας βρέθηκαν σε διάφορα σημεία κυρίως για προληπτικούς λόγους ωστόσο δεν χρειάστηκε η άμεση επέμβαση.

In this article

Join the Conversation