Χωρίς παρέλαση λόγω καιρού, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Παραμυθιά

Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος στον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Παραμυθιά, με αποτέλεσα να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και...

Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος στον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Παραμυθιά, με αποτέλεσα να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στον Σχολείο Βούλγαρη.

Ο εορτασμός ξεκίνησε στις 10:00 με την τέλεση της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά παρουσία της αυτοδιοικητικής αρχής, των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και αναπήρων πολέμου, των εκπρόσωπων των παραρτημάτων αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό Βαβλιάρα Ελευθερία, ενώ το επίσημο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Σουλιωτών. Παράλληλα ο ΦΟΠ παρουσίασε παιδική γιορτή από σπουδαστές του συλλόγου και μαθητές των σχολείων της Παραμυθιάς.

Φωτογραφία αρχείου.

In this article

Join the Conversation