2+1 μηχανές γκαζόν και θαμνοκοπτικά από την εταιρεία KIDONAKIS

H φροντίδα του κήπου σας απαιτεί πολλές εργασίες οι οποίες θα τον διαμορφώσουν κατάλληλα, κάνοντάς τον το ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης, δημιουργώντας παράλληλα και το κατάλληλο περιβάλλον...

H φροντίδα του κήπου σας απαιτεί πολλές εργασίες οι οποίες θα τον διαμορφώσουν κατάλληλα, κάνοντάς τον το ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης, δημιουργώντας παράλληλα και το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη των φυτών, των θάμνων και των δέντρων σας.

Η εταιρεία KIDONAKIS σας παρουσιάζει μερικά από τα θαμνοκοπτικά και χλοοκοπτικά προϊόντα του, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν το ιδανικότερο αποτέλεσμα στον χώρο σας, διαμορφώνοντάς τον, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

1. Μηχανή γκαζόν GGP-350
Οι ποιοτικές μηχανές γκαζόν, εξασφαλίζουν στο γρασίδι σας κούρεμα ισομετρικό, γρήγορο με ευελιξία προς τον χρήστη. Η GGP-350 είναι μία μηχανή γκαζόν ιδανική για μικρές και μεγάλες εκτάσεις. Ξεκινάει εύκολα, δεν απαιτεί συντήρηση και είναι σχεδόν αθόρυβη. Αγοράστε την εδώ επωφελούμενοι από την έκπτωση του online καταστήματος.

2. Θαμνοκοπτικό Alpina B 1.0EJ
Εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και άριστη απόδοση κοπής, διαθέτοντας ξεκούραστη χειρολαβή, ελαφριά σχεδίαση, ώστε να μετακινείται εύκολα, καθώς και πλήθος από πρακτικά οφέλη που μπορείτε να καταλάβετε κατά την χρήση του. Πρόκειται για ένα μηχάνημα απόλυτα ισορροπημένο, που μπορεί να χαρίσει αναρίθμητα πλεονεκτήματα πάνω στην εργασία σας.
Είτε πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ένας περιστασιακός είτε ένας έμπειρος επαγγελματίας χρήστης, είναι κατάλληλο για να αποφευχθούν οι όποιες δυσκολίες.

3. Θαμνοκοπτικό ALPINA KAWASAKI BK 27D
Ο μηχανισμός του είναι ιδιαίτερος και εξασφαλίζει, εκτός από την προνομιακή τιμή, τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
– Μέγιστη ισχύ, χωρίς θόρυβο στην λειτουργία του, που προσφέρει μεγάλους χρόνους εργασίας
– Εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη
– Απλό στον χειρισμό και πολύ εύκολο στην φροντίδα
– Ισχυρή απόδοση που δεν αλλοιώνεται εύκολα ούτε επηρεάζεται από την συχνή χρήση
In this article

Join the Conversation