Και ο Αντώνης Σαμαράς στις εορτές Σουλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θα παραβρεθεί στις εορτές Σουλίου την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων στο Σούλι, σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr. Υπενθυμίζουμε...

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θα παραβρεθεί στις εορτές Σουλίου την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων στο Σούλι, σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr.

Υπενθυμίζουμε πως στην ίδια εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο υπουργός εθνικής άμυνας και πρόεδρος των ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Το τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων των εορτών Σουλίου, ξεκινά την Παρασκευή 5 Ιουνίου στη Παραμυθιά με ποδηλατικό αγώνα και τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Η Θεσπρωτία του Εδουάρδου Λύαρ».

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 6 Ιουνίου επίσης στη Παραμυθιά με παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων και παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο σχολείο Βούλγαρη. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου στο Σούλι, με την αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου με παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και τον αγώνα ορεινού δρόμου θυσίας Σουλιωτών.

Δειτε αναλυτικά το προγραμμα απο εδω

In this article

Join the Conversation