Επετειακός ο Ιούνης… 10 χρόνια με τον Σύλλογο Ξηρολοφιτων “Ο Κοκκυτός”

Ιούνιος 2005. Πριν 10 χρόνια , ο σύλλογος μας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Με το πρώτο πρακτικό , τα ιδρυτικά μέλη βάζουν υπογραφή για την επίσημη...

Ιούνιος 2005. Πριν 10 χρόνια , ο σύλλογος μας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Με το πρώτο πρακτικό , τα ιδρυτικά μέλη βάζουν υπογραφή για την επίσημη εκκίνηση , μιας πορείας που είχε αρχίσει άτυπα απο τις αρχές του 2000 με την δημιουργία της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Ξηρολόφου. Βάζει τα θεμέλια, για την διατήρηση των ηθών και των εθίμων . Κάνει την αρχή , για την ανάπτυξη της κοινωνικής ζωής στο χωριό μας , καθώς και της πολιτιστικής δραστηριότητας. Δίνει το κινητήριο έναυσμα , για ένα ταξίδι βασισμένο στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο.

Με την στήριξη των χωριανών και της τοπικής κοινωνίας που τον αγκάλιασε, γρήγορα ανέπτυξε ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις και δημιούργησε τις υποδομές ώστε να μπορεί συνεχώς να τις αναβαθμίζει . Τίποτα όμως από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει , χωρίς τους ανθρώπους που τόσα χρόνια στέκονται πιστοί και ακούραστοι, πίσω απο το έργο του συλλόγου.

Η δικιά μας ” ομάδα ” που με το πάθος , το μεράκι και την δημιουργικότητα , καταφέρνει να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια και να προχωράει προς την επίτευξη των στόχων του συλλόγου Ξηρολοφιτών. Φέτος το καλοκαίρι γιορτάζουμε και σας περιμένουμε και εσάς στις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις να γιορτάσουμε μαζί. (Σύντομα θα δημοσιεύσουμε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά , όλο τον κόσμο που έχει βοηθήσει τον σύλλογο μας με οποιαδήποτε μορφή καθώς και όσους έχουν συνεργαστεί μαζί μας, όλα αυτά τα χρόνια . Συνεχίζουμε δυναμικά για νέα μονοπάτια .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΜΠΟΥΖΟΥΡΗΣ
In this article

Join the Conversation