Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήριο για την εκδήλωση της Παρασκευής

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί όλους όσους οικονομικά και με την φυσική τους παρουσία συμπαραστάθηκαν στον σύλλογό μας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην εύρυθμη διοργάνωση...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί όλους όσους οικονομικά και με την φυσική τους παρουσία συμπαραστάθηκαν στον σύλλογό μας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην εύρυθμη διοργάνωση του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 26-06-2015, ιδιαίτερα δε σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ταυτόχρονα αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα όσων δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του συλλόγου και να παραβρεθούν στην παραπάνω εκδήλωση, δηλώνουμε δε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και προσβλέπουμε στην συμπαράσταση όλων ανεξαίρετα των συμπολιτών μας.

Τέλος ανακοινώνουμε ότι ο τυχερός λαχνός που κερδίζει το ποδήλατο που διατέθηκε στην κλήρωση είναι ο υπ’ αριθμ. 149, βρέθηκε δε ο τυχερός κάτοχός του ο οποίος είναι ο Σταύρος Αντωνόπουλος, που παρέλαβε ήδη το ποδήλατο από το σύλλογο και στον οποίον ευχόμαστε καλές διαδρομές.

In this article

Join the Conversation