Άμεση αντίδραση οικογένειας εκτελεσθέντος στα οσα ακουστήκαν σήμερα στην έναρξη των εκδηλώσεων για τους 49 Πρόκριτους.

Την άμεση αντίδραση οικογένειας εκτελεσθέντος με τους 49 Πρόκριτους, προκάλεσαν τα όσα ακούστηκαν σήμερα το απόγευμα, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο φυλάκισης των 49. Κατά την διάρκεια της...

Την άμεση αντίδραση οικογένειας εκτελεσθέντος με τους 49 Πρόκριτους, προκάλεσαν τα όσα ακούστηκαν σήμερα το απόγευμα, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο φυλάκισης των 49.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και χαιρετισμού από συγγενή εκτελεσθέντος, σημειώθηκε αναφορά στην μητρόπολη Παραμυθιάς και στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Τίτο,  με αφορμή την λιτάνευση του Αγίου Δονάτου την παραμονή της επετείου της εκτέλεσης των 49, τονίζοντας πως καπελώνει την μνήμη των εκτελεσθέντων και απειλώντας πως όλοι οι συγγενείς πρώτης και δεύτερης γενιάς, δεν θα παραστούν στις εκδηλώσεις αν ξαναπραγματοποιηθεί λιτάνευση του Αγίου Δονάτου παραμονή της επετείου. Δειτε εδώ το βίντεο

«Διαφωνούμε με τα όσα ακούστηκαν και δεν εξουσιοδότησαμε κανέναν να μιλά εκ μέρους της οικογένειας μας» απαντά με γραπτή δήλωση, οικογένεια εκτελεσθέντος:


Αθήνα, 27 Σεπ 17

Μόνο ντροπή αισθάνθηκα ΑΛΕΚΟ ΦΙΛΟΛΟΓΕ ακούγοντάς σε.

Και γω εγγονός εκτελεσθέντα είμαι αλλά δεν θυμάμαι να σε έχω εξουσιοδοτήσει να ομιλείς και ακόμη χειρότερα να απειλείς εξ ονόματος της οικογένειάς μου.

Ως λοιπόν εγγονός του Σπυρομήτσιου – Μήτσιου Σπυρίδωνα ουδέποτε εξουσιοδότησα τον ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ να αναφερθεί δημόσια για τον εκτελεσθέντα παππού μου και να απειλεί την κα Δήμαρχο Σουλίου και τον Άγιο Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας για την μη παρουσία στην τελετή μνήμης

.ΝΑΙ δεν έχω παραβρεθεί τα τελευταία 10 χρόνια μιας και ούτε ο πατέρας μου (Κων/νος) αδυνατούσε, τα αδέλφια του Γαβριήλ και Αγγελική επεβίωσαν αλλά και λόγω του επαγγέλματός μου (Αξκος ΣΞ) δεν ήταν το ποιο εύκολο (σημειωτέων ο εορτασμός πάντα συμπίπτει με την ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ).

Μόνο τιμή αισθανόμουν δίπλα στον πατέρα μου όταν ως πρόεδρος της Ένωσης Παραμυθιωτών Αθηνών κατέθετε στεφάνι και παραβρισκόμασταν σε όλες τις τελετές μνήμης.

Για να μην μακρηγορώ η οικογένειά μου:

Ουδέποτε εξουσιοδότησε τον εν λόγω ΑΛΕΚΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ να μιλήσει εξ ονόματός μας.

Ουδέποτε έθεσε θέμα συνεορτασμού της αναλήψεως λειψάνων του Αγίου Δονάτου.

Κατόπιν των παραπάνω παρακαλώ τον ΑΛΕΚΟΣ  ΦΙΛΟΛΟΓΟ, να μην ξανανάφερθει  εξ ονοματος όλων των συγγενών των 49, ειδάλλως ενημερώνω ότι θα αναγκασθώ να ασκήσω παν νόμιμο δικαίωμά μου για να προασπίσω την τιμή και υπόληψη της οικογένειάς μου.


Μετά τιμής

Χρήστος Μήτσιος

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!