Επιβεβαιώνονται τα “περίεργα” για την Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η σύνθεση της διορισμένης νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ, που έκανε λόγο για επικεφαλής εκτός...

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η σύνθεση της διορισμένης νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ, που έκανε λόγο για επικεφαλής εκτός ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της paramythia-online.gr, υπεύθυνος οργανωτικού στο Νομό Θεσπρωτίας, ορίστηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ., προερχόμενος από το Ποτάμι, κ. Φώτης Ζγούρης, έστω και αν στις προσφατες εκλογικές διαδικασίες στην Θεσπρωτία, το ποταμι ήταν στους ουραγούς των αποτελεσμάτων.

Ο κ. Ζγούρης θα είναι στην ουσία ο επικεφαλής και συντονιστής του κόμματος στη Θεσπρωτία και θα πρέπει άμεσα να συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση συγκρότησης της Ν.Ε.

Την 11μελή Νομαρχιακή Επιτροπή (συν τον κ. Ζγούρη), θα συμπληρώνουν 5 άτομα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ (4 απο Γεννηματά και 1 απο Ανδρουλάκη), 2 άτομα από το ΚΙΔΗΣΟ, 2 άτομα από το ΠΟΤΑΜΙ, και απο 1 απο ΔΗΜΑΡ και Καμίνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα πρόσωπα αυτά θα είναι τα ακόλουθα:

Γώγου Παρασκευή – ΠΑΣΟΚ (Γεννηματά) 
Μπολοσης Κωσταντίνος – ΠΑΣΟΚ (Γεννηματά) 
Κάτσινος Μηχάλης – ΠΑΣΟΚ (Γεννηματά) 
Δημητρίου Βασίλης – ΠΑΣΟΚ (Γεννηματά) 
Μητσιώνης Ερρικος – ΠΑΣΟΚ (Ανδρουλάκης)
Φερεντινος Θανάσης -ΚΙΔΗΣΟ
Οικονομίδης Πέτσος -ΚΙΔΗΣΟ
Μπάλλας Ευθήμιος – ΔΗΜΑΡ
Κατσίλης Σταυρος – ΚΑΜΙΝΗΣ
Άγνωστος – ΠΟΤΑΜΙ
Άγνωστος – ΠΟΤΑΜΙ

In this article

Join the Conversation