Οριστική η ρήξη. Αρνούνται την παρουσία τους στην απολογία οι υποστηρικτές Ριζόπουλου

Με επιστολή προς τον γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Κ. Αυγενάκη

Με επιστολή απάντησαν στην κλήτευση για ακρόαση τα μελη της Νεας Δημοκρατίας, στην οποια αναφέρουν πως δεν θα παραβρεθούν και ζητούν να διαβαστει το κείμενο που ακολουθεί

Από: Τα μέλη της Παράταξης: Βλέτσα Αθανάσιο, Καλιαμούρη Μαρίνα, Κοτζαμάνη Πηνελόπη, Ράρρα Στασινή, Νάνο Στάθη, Δήμο Δημήτρη, Μότσιο Γιώργο, Σοφία Δονάτο

Προς: Το Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Κ. Αυγενάκη

Θέμα: Απάντηση στην με Α.Π. 2464/31-8-2018 «Κλήση σε ακρόαση»

Αξιότιμε Γραμματέα,

Στην από Παρασκευή 31/8/2018 το απόγευμα επιστολή σας με αίτημα να προσέλθουμε σε «ακρόαση», για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στην αίθουσα Β11, με θέμα συζήτησης «σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος», η απάντησή μας για όσους από εμάς ψηφίζουμε στην Ήπειρο είναι η εξής:

Η τελευταία ήδη γνωστή σε εμάς απόφαση του Κόμματος, όπως αυτολεξί την ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις προ ολίγων ημερών σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 είναι ότι «Το πρώτο μου μέλημα είναι σήμερα οι εθνικές εκλογές. Εξάλλου, έχω πει πολλές φορές ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους και όχι να επιβάλλουν τα κόμματα τους εκλεκτούς τους. Στόχος η ευρύτερη δυνατή συναίνεση». (Link: https://tinyurl.com/KYRIAK-AYTODKSI).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θεωρούμε ολόσωστη αυτή την απόφαση του Προέδρου μας και την αποδεχόμαστε στο ακέραιο. Και σαφέστατα τονίζει την έννοια της ελεύθερης και ακομμάτιστης αυτοδιοίκησης.

Σε απόλυτη συνάφεια με την επιθυμία του προέδρου και βάζοντας πάνω από όλα την Ήπειρο, εκφράζουμε την καθαρή πεποίθηση ότι ήρθε ή ώρα για σημαντικές αλλαγές τις οποίες αναγνωρίζουμε ότι στην Ήπειρο μπορεί να επιφέρει η εκλογή του Σπύρου Ριζόπουλου.

Ο νυν Περιφερειάρχης μετά από 36 χρόνια ότι είχε να δώσει το έδωσε.

Η Ήπειρος είναι τελευταία σε ανάπτυξη και πρώτη σε ανεργία.

“ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ”.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε να αναγνώσετε την παρούσα σε αντικατάσταση της προτεινόμενης συνάντησης.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!