Τους παρουσίασε ο Καχριμάνης

Δελτίο Τύπου

Την επανεκλογή της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης» ως της επόμενης Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, έθεσε ως στόχο ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά την σημερινή παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες.

Στήριγμα για την εκλογική επιτυχία είναι το έργο που έχει παραχθεί μέχρι τώρα. «Και είναι το έργο μας – υπογράμμισε- που μας έχει δώσει δυναμική καθαρής νίκης από την πρώτη Κυριακή. Είναι γενική η αίσθηση αυτή. Το αποδέχονται έμμεσα άλλωστε και οι συνυποψήφιοί μας, που ως αποκλειστικό στόχο έχουν θέσει να υπάρξει δεύτερος γύρος, μην τυχόν και γίνουν ρυθμιστές της μετεκλογικής περιόδου».

Ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης απέδωσε το «μυστικό της επιτυχίας» στη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Τους Δήμους. Το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ. Τα νοσηλευτικά ιδρύματα. Συνεργαστήκαμε με εκπροσώπους του Κεντρικού κράτους ανεξαρτήτως κυβερνήσεων γιατί για εμάς προέχει το συμφέρον της Ηπείρου.

«Το έργο μας- πρόσθεσε- αναγνωρίζεται από κοινοτικούς επιτρόπους, υπουργούς, πολιτικούς αρχηγούς, επιστημονικούς φορείς. Προπάντων αναγνωρίζεται από τους Ηπειρώτες, αυτούς που μένουν μόνιμα στην Ήπειρο, αλλά και από τους απόδημους που σε κάθε επίσκεψή τους βλέπουν την πατρίδα τους να αλλάζει συνεχώς.

Αυτό το έργο θα αναδεικνύεται μέρα με την μέρα σε όλη την Ήπειρο στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Καταλαβαίνουμε, το ζείτε άλλωστε όλοι σας, πως το έργο που έχει παραχθεί δεν μπορεί να … αντιπολιτευτεί».

Ο Περιφερειάρχης εξήρε και ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους στο έργο της Περιφερειακής Αρχής τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, τονίζοντας ότι είναι τιμή για την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» το γεγονός πως αναδείχτηκαν στελέχη που επιδίωξαν τη συμμετοχή τους είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στους υποψήφιους των εκλογών της 26ης Μαϊου, ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπογράμμισε:
«Θεωρώ τιμή μου που ηγούμαι μιας τόσο δυνατής ομάδας υποψηφίων. Μιας ομάδας που «γεφυρώνει» την προηγούμενη θητεία της Περιφερειακής Αρχής με την επόμενη. Μιας ομάδας που συνδυάζει την εμπειρία με τον δυναμισμό των νέων υποψήφιων. Τις γνώσεις και την προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον ενθουσιασμό όσων για πρώτη φορά θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση των συμπολιτών μας».

Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας

– Δηλαβέρη Ρεγγίνα, Δικηγόρος
– Δημητρίου Γεώργιος, Αστυνομικός στο Α.Τ. Ηγουμενίτσας
Λάμπρου Αλκιβιάδης, Εργοδηγός – πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ηγουμενίτσας-Περιφερειακός Σύμβουλος
Λύκα Μυρτώ, Κτηνοτρόφος-Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας- Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων
Μπραϊμη- Μπότση Σταυρούλα, Οδοντίατρος- Δήμαρχος Σουλίου
Πιτούλης Θωμάς, Αρχιτέκτων- Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας
– Πολυκάρπου Ελευθέριος, Επιχειρηματίας Τουρισμού
– Σπανοπούλου-Σάρρα Ηλιάνα, Τραπεζικός Υπάλληλος -Περιφερειακή Σύμβουλος
Τάτσης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. -Περιφερειακός Σύμβουλος
– Τόκας Σταύρος, Επιχειρηματίας στις ιχθυοκαλλιέργειες-Πρόεδρος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών
Φίλη-Πασχάλη Αντιγόνη-Βασιλική, Καθηγήτρια Γερμανικών-Περιφερειακός Σύμβουλος

In this article

Join the Conversation