ΔΗΜ.Ο.Σ | Γυναικεία υπόθεση το Καρβουνάρι

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση 3 γυναικών από το Καρβουνάρι στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Επρόκειτο για την Βασιλική Χαντζάρα, την Γεωργία Καπουράνη και την Αλεξάνδρα Κόττη.

Η Βασιλική Χαντζάρα, είναι αγροτοκτηνοτρόφος και εργάζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα. Είναι μητέρα 2 παιδιών και ενεργό μέλος της κοινότητας με συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα.

Η Γεωργία Καπουράνη είναι Κτηνοτρόφος και εργάζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα. Είναι μητέρα 3 παιδιών με πλούσια εθελοντική δράση, ενώ έχει συμμετέχει ως μέλος στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο

Η Αλεξάνδρα Κόττη, είναι ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της εστίασης, μητέρα ενός παιδιού και ενεργό μέλος της φιλοζωικής κοινότητας. Επί σειρά ετών έχει υπάρξει προϊστάμενη  μεγάλης επιχείρησης στην Γερμανία, ενώ η αγάπη για το τόπο της, την έκανε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε 3 δραστήριες γυναίκες στην ομάδα μας. Και οι 3 είναι αγωνίστριες της ζωής με σημαντική κοινωνική δράση και η κάθε μια ξεχωριστά θα συμβάλει με τις δυνάμεις της, μεταξύ άλλων στην διαχείριση της καθημερινότητας, στην ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Ευχόμαστε και στις 3 καλή επιτυχία».

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:

1. Φώτη Δημητρίου
2. Παναγιώτη Ευαγγέλου
3. Βασιλική Διαμάντη
4. Χρήστο Αθανασίου
5. Βασίλη Καλόγηρο
6. Αθανασία (Σούλα) Μήτση – Γεωργίου
7. Φάνη Μπέλλο
8. Παναγιώτη Παππά
9. Ανδρέα Γκέγκα
10. Μαρία Ντρίτσου
11. Σοφία Γιάγκα
12. Θωμά Μπόλωση
13. Βασίλειο Τσουγκάρη
14. Κώστα Παππά
15. Θωμά Φράγκο
16. Αλεξάνδρα Δημητρίου
17. Γαρυφαλλιά Αποστολάκη – Ράπτη
18. Κωνσταντίνο Ιωάννου
19. Κωνσταντίνο Παπαγιάννη
20. Πέτρο Πέτσιο
21. Ελευθερία Ράπτη
22. Θωμας Τσουγγάρης
23. Βασιλική Χαντζάρα
24. Γεωργία Καπουράνη
25. Αλεξάνδρα Κόττη

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

In this article

Join the Conversation