Θωμάς Φράγκος | «Zητήματα καθημερινότητας που για κάποιους φαντάζουν μικρά και απλοϊκά για εμένα είναι μεγάλα και σημαντικά»

«Η θεωρητική προσέγγιση των προβλημάτων δεν μου ταιριάζει. Sας καλώ να στηρίξετε τη ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας και τον άξιο συμπολίτη μας Γιάννη Καραγιάννη»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σουλίου.

Με γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς μέσα από την οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική μου δράση.

Με γνωρίζετε γιατί γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω όλα μου τα χρόνια σε αυτό τον τόπο που όλοι αγαπάμε.

Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία εννέα χρόνια εκ των οποίων τα τέσσερα με την ιδιαίτερα τιμητική ιδιότητα του αντιδημάρχου.

Όλα αυτά τα χρόνια, τίμησα θεωρώ την ψήφο σας και προσπάθησα να φανώ χρήσιμος, πάντα δίπλα σας, αντιμετωπίζοντας τα όποια προβλήματα προέκυπταν, δίνοντας λύσεις όπου αυτό ήταν εφικτό και ανθρωπίνως δυνατό.

Η εργασιακή μου εμπειρία ως ελεύθερος επαγγελματίας μου δίδαξε την πρακτική αντιμετώπιση των ζητημάτων.

Η θεωρητική προσέγγιση των προβλημάτων δεν μου ταιριάζει. Στον τόπο που ζούμε τα ζητήματα της καθημερινότητας, που για κάποιους άλλους φαντάζουν μικρά και απλοϊκά, για εμένα είναι μεγάλα και σημαντικά.

Ζητήματα όπως, η καταλληλότητα του οδικού δικτύου, η συγκομιδή των σκουπιδιών, ο φωτισμός των γειτονιών μας, η ύπαρξη χώρων αναψυχής και άθλησης, καθώς επίσης η κατάσταση του δικτύου ύδρευσης και η έγκαιρη αποκατάσταση των βλαβών, τομέας με τον οποίο καταπιάστηκα ενδελεχώς κατά τη θητεία μου ως αντιδήμαρχος, αποτελούν αντικείμενα πρώτης προτεραιότητας.

Σεβόμενος την επιλογή σας και τιμώντας την ψήφο σας, σας ζητώ να ανανεώσετε για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, σας καλώ να στηρίξετε τη ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας για το Δήμο Σουλίου με υποψήφιο Δήμαρχο τον άξιο συμπολίτη μας Γιάννη Καραγιάννη.

Φράγκος Θωμάς

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
με τη ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας Δήμου Σουλίου
του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη

In this article

Join the Conversation