Περιοδεία και Ομιλία στην Αμπελιά του Ηλία Κουτσή

Δελτίο Τύπου

Πολυμελές κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή επισκέφτηκε την Αμπελιά το πρωί της Κυριακής και πραγματοποίησε ομιλία και ανοιχτή συζήτηση στο κατάστημα «Τσέλιγκας».

Στην ομιλία του ο Ηλίας Κουτσής αναφέρθηκε σε όλα τα τοπικά και γενικότερα πολιτικά ζητήματα που απασχολούν το λαό της περιοχής μας και κάλεσε τους κατοίκους να δώσουν δύναμη στη Λαϊκή Συσπείρωση και στο ΚΚΕ.

Ανέδειξε τα βασικές παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου και επισήμανε ότι τα άλλα «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια που κόπτονται προεκλογικά για την προκοπή του τόπου, μέσω των εν ενεργεία δημοτικών τους συμβούλων δεν υπερψήφισαν καμία πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ανακούφιση του λαού σε όλη την τετραετία.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε και στην αξιοποίηση της λίμνης της περιοχής αλλά και στην λειτουργία του λατομείου. Ο Ηλίας Κουτσής ανέφερε ότι η σκέψη για αξιοποίηση της λίμνης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των αναψυχής των κατοίκων και των δυνητικών επισκεπτών της περιοχής δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον τρέχοντα τρόπο λειτουργίας του λατομείου. Για τη λειτουργία του λατομείου πρέπει να ληφθούν άμεσα αυστηρά μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, τόσο για τους εργαζόμενους σε αυτό όσο και για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τήρηση της εργατικής νομοθεσίας για τους εργαζόμενους:

  • καθημερινός ψεκασμός με νερό στα σημεία που γίνονται οι εργασίες.
  • ασφαλτόστρωση των οδών που χρησιμοποιούν τα βαρέα οχήματα.
  • επιστημονική μελέτη των επιπτώσεων που μπορεί να έχουν στην υγεία των κατοίκων τα αιωρούμενα σωματεία.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!