Το Κίνημα Αλλαγής Θεσπρωτίας για ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές

Στο νομό μας το αποτέλεσμα αποτελεί αφετηρία για το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση εδρας στις βουλευτικές εκλογές

Η Ν.Ε. του ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες του νόμου μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις ιδέες και προτάσεις που κατέθεσε το κίνημα μας με αφορμή τις ευρωεκλογές της 26 Μάη 2019.

Με την ψήφο σας επικροτήσατε την συνεχή προσπάθεια που κάνει το κίνημα να καταδείξει την ανάγκη επανασύστασής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης έτσι όπως την ιστορικά γνώρισε ο λαός μας

Το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι καθαρό. Έχει νικητές και ηττημένους .Ο ελληνικός λαός προφανώς δεν έχει καμιά δυσκολία για να βγάλει τα συμπεράσματα του, Και είμαστε σίγουροι ότι το έχει κάνει ήδη.

Στο νομό μας το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί για μας την αφετηρία για να επιτύχουμε το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας έδρας στις βουλευτικές εκλογές που έχουν ήδη προκηρυχθεί.

Με το ανανεωμένο και δυναμικό ψηφοδέλτιο του κινήματος στον νομό είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε την μεγάλη μάχη, σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού, για την επιτυχία του μεγάλου στόχου.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νόμου για συμπόρευση στον κοινό αγώνα.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

In this article

Join the Conversation