BINTEO | H προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά το βράδυ το Τρίτης, η οποία φιλοξενήθηκε στην αυλή του ξενοδοχείου «Θέασις» και ήταν ιδιαίτερα μαζική.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Κ.Ο. Παραμυθιάς Ηλίας Κουτσής που σύντομα παρουσίασε και τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές Θεσπρωτίας με το ΚΚΕ (Μαρία Τσουρά, Νικολέτα Ρεπάνη, Σωτήτης Γκίκας και Νίκος Μπρέστας).

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Μπρέστας που ξεκίνησε την ομιλία του με στίχους του κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ και ανέλυσε τους βασικούς λόγους για τους οποίους η νεολαία και της περιοχής μας πρέπει να δυναμώσει τα ΚΚΕ.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Σωτήρης Γκίκας ο οποίος, σε μια εφ όλης της ύλης τοποθέτηση, ανέπτυξε τους άξονες πάλης του ΚΚΕ, την δράση του εντός και εκτός Βουλής, τα ιδεολογήματα και τα ψευτο-διλλήματα με τα οποία τα αστικά κόμματα προσπαθούν πάλι να χειραγωγήσουν το λαό.

Τέλος κάλεσε όλους να στηρίξουν το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη πραγματικής λαϊκής αντιπολίτευσης και τώρα και την επομένη των εκλογών, όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση και αν προκύψει.

In this article

Join the Conversation