Καραγιάννης | “Στο νέο ξεκίνημα σας θέλουμε όλους δίπλα μας”

Κάλεσμα για την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Συμβούλων των Κοινοτήτων του Δήμου Σουλίου

Κάλεσμα στους Δημότες, στους Φορείς και στους Συλλόγους, να παραβρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, απευθύνει ο νέος Δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης.

“Ξεκινάει μια νέα περίοδος στην αυτοδιοικητική πραγματικότητα του τόπου μας και σε αυτό το ξεκίνημα επιζητούμε την συμμετοχικότητα των συνδημοτών μας, των Φορέων και των Συλλόγων μας, στα πλαίσια της συνεχής διαβούλευσης για το σύνολο των ζητημάτων που θα προκύψουν, για να ικανοποιήσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις και για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος. Σε αυτό το ξεκίνημα που σηματοδοτείται με την Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής,  σας θέλουμε όλους δίπλα μας” αναφέρει στο κάλεσμά του ο νέος Δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης.

“Καλούμε όλους τους Δημότες, τους Φορείς και στους Συλλόγους να παραβρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Συμβούλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, το πρωί του Σαββάτου στις 11:00,  στην αίθουσα Καρκαμίσι στην Παραμυθιά”  καταλήγει το κάλεσμα του νέου Δημάρχου Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη.

In this article

Join the Conversation