Προβλήματα από την κακοκαιρία. Τα σημεία. Τι λέει η πολιτική προστασία του δήμου Σουλίου +Φωτογραφίες

Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο με μεγάλες ποσότητες νερού άλλα και φερτών υλικών σε ορισμένα σημεία

Τα σημαντικότερα προβλήματα εστιάσθηκαν σε Κρυσταλοπηγή (οπου η στάθμη της Λίμνης ανέβηκε αρκετά), στην έξοδο της Εγνατίας, στο Νεοχώρι, στα όρια Ζερβοχωρίου και Αγοράς, καθώς και στην Χόικα..

Μικρότερα προβλήματα σημειώθηκαν στους περιφερειακούς της Παραμυθιάς κυρίως με φερτά υλικά  στο οδικό δίκτυο, αλλα και στη οδό  Θεμιστοκλή Ρίγγα, όπου τα νερά παρέσυραν αδρανή υλικά προς το 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς.

Η πολιτική προστασία του δήμου Σουλίου βρίσκεται στα σημεία και επιχειρεί από τις πρώτες πρωινές ώρες και σύμφωνα με όσα αναφέρει ,η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη και τις επόμενες ώρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο τονίζει στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Μέχρι τις εννιάμισι το πρωί της Δευτέρας οι μέγιστες τιμές βροχόπτωσης είχαν σημειωθεί στα Δερβίζιανα 50 χιλιοστά, στην Δωδώνη 41 χιλιοστά όσο και στην Τύρια, στην Παραμυθιά 38 χιλιοστά όσο και στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων

Τι λέει η ΕΜΥ για τις επομενες ώρες σε Ηπειρο και Βόρειο Ιόνιο:

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και από το μεσημέρι σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου

In this article

Join the Conversation