Μέτρα για την ασφάλεια των επιχειρήσεων, ζητάει το επιμελητήριο | Επιστολή προς την αστυνομική διεύθυνση

Έγγραφο

Το Επιμελητήριο ενημερώνει πως έχει ήδη αιτηθεί από 19 Μαρτίου 2020 στην Αστυνομική Δ/νση Θεσπρωτίας την λήψη μέτρων αυξημένης αστυνόμευσης για την περιφρούρηση της δημόσιας τάξης και των επιχειρήσεών μας.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, από επιχειρήσεις στην Ηγουμενίτσα που λειτουργούν αυτήν την περίοδο και κατά την διάρκεια της νύχτας, η αστυνόμευση της πόλης έχει ενταθεί σημαντικά με συνεχείς περιπολίες, πράγμα το οποίο μας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Καθώς όμως έχουν ήδη καταγραφεί κρούσματα διαρρήξεων, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι σε κάθε περίπτωση, είναι και δική μας ευθύνη να μεριμνούμε για την λήψη των κατάλληλων μέτρων ασφάλισης των επιχειρήσεών μας.

Σας καλούμε να λάβετε όλα τα εφικτά μέτρα για την προστασία των επιχειρήσεων σας στο μέτρο του δυνατού διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο και το ιδιαίτερα επιφορτισμένο έργο της Αστυνομίας.

Ευχόμαστε Υγεία, προτείνουμε τήρηση των μέτρων προσωπικής ασφάλειας, συνιστούμε υπομονή κι εγκράτεια και όχι διασπορά ψευδών ειδήσεων και πανικό, και Ελπίζουμε να λήξει γρήγορα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση και Όλοι Μαζί να μπορούμε να την σχολιάζουμε στο άμεσο μέλλον!

In this article

Join the Conversation