Επιχείρηση σκούπα στην Παραμυθιά για την σύλληψη λαθρομεταναστών

Επιχείρηση σκούπα πραγματοποιήθηκε εχτές το βράδυ και σήμερα το πρωί, από πολυπληθής ομάδα ανδρών του Aστυνομικού Tμήματος Παραμυθιάς και της Aστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου...

Επιχείρηση σκούπα πραγματοποιήθηκε εχτές το βράδυ και σήμερα το πρωί, από πολυπληθής ομάδα ανδρών του Aστυνομικού Tμήματος Παραμυθιάς και της Aστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου υγείας Παραμυθιάς, με σκοπό την σύλληψη και την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών. Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 35 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί και Αφγανοί, οι όποιοι είχαν κάνει την εμφάνιση τους στην Παραμυθιά τον τελευταίο καιρό.

Εντωμεταξύ κατά τις βραδινές ώρες, σε πρατήριο υγρών καύσιμων της Παραμυθιάς, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ λαθρομεταναστών και του ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του δεύτερου. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από συνεχή επεισόδια στην συγκεκριμένη περιοχή με τους ιδιοκτήτες των πρατηρίων να βρισκονται σε απόγνωση και να μετατρέπουν τα καταστήματά τους σε φρούριο, προσθέτοντας περιφράξεις και ηλεκτρονικά μέσα για την παρακολούθηση των εξωτερικών χώρων.   

In this article

Join the Conversation