Αποκατάσταση ζημιών στα αντλιοστάσια της Παραμυθιάς

Λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Παραμυθιάς εξαιτίας των ζημιών που έχουν υποστεί τα αντλιοστάσια, εξετάζει η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με την Π.Ε. Θεσπρωτίας και...

Λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Παραμυθιάς εξαιτίας των ζημιών που έχουν υποστεί τα αντλιοστάσια, εξετάζει η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με την Π.Ε. Θεσπρωτίας και το Δήμο Σουλίου. Για το σκοπό αυτό κλιμάκιο τεχνικών της έχει επισκεφτεί την περιοχή και εκπόνησε μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών, το κόστος των οποίων προϋπολογίστηκε σε 100.000 ευρώ.

Με δεδομένη την αδυναμία των Τ.Ο.Ε.Β. να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις αυτές, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ζήτησε από την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, την έγκριση αντίστοιχης πίστωσης από το Περιφερειακό Ταμείο, για την οποία υπήρξε θετική ανταπόκριση. «Στόχος μας είναι να προλάβουμε την νέα καλλιεργητική περίοδο, ώστε στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα των αγροτών να μην προστεθούν και νέα», ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος εξήρε τη βούληση όλων των εμπλεκομένων φορέων για την εξεύρεση λύσης.

In this article

Join the Conversation