Την πίτα τους έκοψαν οι Παραμυθιώτες της Αθήνας

+Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) η καθιερωμένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Τόπος Αξιών” Νικόλας Κάτσιος.

Ο Δήμαρχος Σουλίου δήλωσε σχετικά: “Συνάντησα φίλους αλλά και συμπατριώτες και είδα στα μάτια τους την αγάπη για τον τόπο τους καθώς και μέσα από συζητήσεις τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για την περιοχή μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αλλά και όσους διοργάνωσαν αυτήν την όμορφη εκδήλωση καθώς και οποιαδήποτε άλλη δράση που πραγματοποιούν, έτσι ώστε να μην ξεχάσουν ποτέ τον τόπο τους αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη για την Παραμυθιά και στις νέες γενιές

Επόμενη εκδήλωση των Παραμυθιωτών Αθήνας, ο ετήσιος χορός, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή & ώρα 12:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» στο Κτήμα «ΜΕΝΤΗΣ» Εθνικής Αντιστάσεως 50 & Νεοφύτου Βάμβα, στην Παλλήνη.

Η Πρόσκληση με πλήρες μενού σε μπουφέ -συμπεριλαμβανομένων των ποτών- και με επιλογή σε νηστίσιμο γεύμα, κοστίζει 25 € ανά άτομο.

Θα μας διασκεδάσει η εξαιρετική Ορχήστρα του Πέτρου Χαλκιά (στο κλαρίνο) με την Ελένη Βίτσα μαζί με τον Νίκο Καλαμίδα (στο τραγούδι)

Μπορεί να είναι εικόνα 21 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος



In this article

Join the Conversation