24 με 28 Μαΐου η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών της Harley Davidson

Συνεχιζεται η προβολή του event απο την Λέσχη Harley Davidson Club Hellas

24 με 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών της Harley Davidson στην Θεσπρωτία υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η Λέσχη Harley Davidson Club Hellas, εχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του event  τόσο με συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού της Θεσπρωτίας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με σκοπο την οσο μεγαλύτερη συμμετοχή λατρεων της Harley Davidson

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδειξη του χώρου διεξαγωγής (Δρέπανο) και των εγκαταστάσεων καθώς και εκτενής ενημέρωση για την μεχρι σήμερα προετοιμασια στους επισκέπτες από Φινλανδία, Σουηδία ,Τσεχία και Ελβετία. Η επιτροπή επιθεώρησε τους χώρους και έκανε προτάσεις-παρατηρήσεις για την εύρυθμη και καθ´όλα ασφαλή λειτουργία του event.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson

Δημιουργήθηκε το 1990. Γνωστή στο χώρο ως «Club Hellas» λόγω της σύντμησης της ξενικής της ονομασίας Harley Davidson Club Hellas, είναι η παλαιότερη και πλέον αναγνωρισμένη ομάδα μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα και δεν έχει καμία σχέση ή εξάρτηση από την κατασκευάστρια εταιρία, εκτός φυσικά από την αγάπη και τον θαυμασμό που μοιράζονται τα μέλη της για τα θρυλικά μηχανήματα που κατασκευάζει.

Σκοπός της δημιουργίας της ήταν η οργάνωσητης κοινότητας των ελλήνων μοτοσικλετιστών και ιδιαίτερα των ιδιοκτητών H-D και γενικά η προώθηση της ομαδικότητας, του μοτοσικλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Για να πετύχει αυτούς τους στόχους το Club Hellas διοργανώνει εκδρομές, ταξίδια, πάρτι, συγκεντρώσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις που απευθύνονται και προσελκύουν όχι μόνο τα μέλη της και τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών H-D, αλλά και τους πολυάριθμους φίλους και θαυμαστές της Harley και της κουλτούρας που τη χαρακτηρίζει.

Τέλος, μέσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσικλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσικλετιστή. Η ανταπόκριση των φίλων της H-D ήταν από την πρώτη στιγμή ενθουσιώδης και έτσι η Λέσχη μέχρι σήμερα έχει δεχθεί πάνω από 600 αιτήσεις για εισδοχές νέων μελών. Αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 150 προσεκτικά επιλεγμένα μέλη, ενώ κατά τα προηγούμενα 20 έτη, έχουν φορέσει περήφανα τα διακριτικά της περίπου 250 ιδιοκτήτες Harley.In this article

Join the Conversation