Βίντεο – 2η μέρα εορτών Σουλίου + Παρακάμερα

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι τριήμερες εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα του Σουλίου. Στα βίντεο που ακολουθεουν μπορείτε να δείτε τι συνέβη εχτές στην Παραμυθιά ενώ θα ακολουθήσει και...

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι τριήμερες εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα του Σουλίου.

Στα βίντεο που ακολουθεουν μπορείτε να δείτε τι συνέβη εχτές στην Παραμυθιά ενώ θα ακολουθήσει και ένα τρίτο βίντεο τις επομενες ώρες με τα χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα από τις σημερινές εκδηλώσεις στον ηρωικό χώρο του Σουλίου, καθως και τις δηλώσεις του βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστου Κατσούρα, της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραίμη, του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη του προέδρου της Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιος Οικονόμου και του αντιδημάρχου Αποκορώνου Χανίων.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ και πολλά μπράβο από όλους μας στο χορευτικό συγκρότημα Αποκορώνου Χανίων που μας τίμησε με την παρουσία του στις Γιορτές Σουλίου στη Παραμυθιά. Συγχαρητήρια στα χορευτικά συγκροτήματα του Φ.Ο.Π., του Παγκρατίου, του Γαρδικίου, του Καρβουναρίου, και του Ζερβοχωρίου καθώς και στους διοργανωτές της μεγάλης βραδιάς. 

 

 

In this article

Join the Conversation