Βραβεύτηκε για την επένδυση των 10 εκ. ευρω στην Φαρμακευτική Κάνναβη κατα την διάρκεια της εκδήλωσης θεσμός της Λευκής Νύχτας

Ανακοίνωση

Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συναδέλφους εμπόρους,τα καταστήματα εστίασης καθώς και όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να έχουμε φέτος την καλύτερη λευκή νύχτα μέχρι την επόμενη!

Κυρίως όμως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που για ακόμη μια χρονιά μας επισκέφτηκαν από διάφορες περιοχές της ηπείρου και τίμησαν με την παρουσία τους την πόλη μας όπως επίσης όλους τους πολίτες του Δήμου Σουλίου που για άλλη μια φορά έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους στις δράσεις του συλλόγου μας.

Ο θεσμός της λευκής νύχτας αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο του εμπορικού συλλόγου και αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι και βοηθάμε έτσι στην τόνωση της αγοράς στην Παραμυθιά.

Τέλος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμο Σουλίου για την βοήθεια που μας προσφέρει κάθε χρόνο καθώς και στο Σούλι Παραμυθιάς για την συνεργασία μας στην πολύ επιτυχημένη λαϊκή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στον πεζόδρομο κατά την διάρκεια της οποίας ο σύλλογος μας βράβευσε τον επιχειρηματία Κο. Χάρη Καγκιούζη που με την επένδυση του στον τόπο μας θα στηρίξει άμεσα την τοπική οικονομία.

Με εκτίμηση
Το ΔΣIn this article

Join the Conversation