Παύλος Λιάκος | Ο υποψήφιος στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται.

Δήλωση

Ελεύθερος Επαγγελματίας- Αυτοκινητιστής.
Εν ενεργεία Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Παραμυθιάς.
Πρόεδρος του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς.

Αγαπώ την Παραμυθιά. Αυτή η φράση καλύπτει ακριβώς το τι αισθάνομαι για τον τόπο μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την πόλη μου. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιώ πως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην ασχολείται ενεργά και με πράξεις για την εξέλιξη αυτού του τόπου.

Η μέχρι τώρα πορεία μου ως ενεργό μέλος αυτής της πόλης περιλαμβάνει ενέργειες σε όλους τους τομείς της τοπικής κοινωνίας, μακριά από συμφέροντα και πολιτικά κίνητρα, έχοντας μόνο ως εφαλτήριο την αγάπη μου για τον τόπο που ζω.

Ως εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου είχα την τιμή να συνεργαστώ με δραστήριους ανθρώπους και η ομάδα αυτή έχει παρουσιάσει έργα που όλοι θα απολαμβάνουμε για μια ζωή.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς και πλαισιωμένος από ομάδα ανθρώπων, που με τιμούν με την αυταπάρνηση τους και την στήριξη τους, παρουσιάσαμε στην Παραμυθιά νέες προτάσεις. Δημιουργήσαμε νέους θεσμούς (Camp Music Project), ομορφύναμε την πόλη μας (Βυζαντινά λουτρά, Χάνι Νικόλα ‘κλη, πάρκο Αγίου Φανουρίου κ.α), αλλά κυρίως αποδεικνύουμε συνεχώς πως η δυναμική της ομαδικής προσπάθειας δεν έχει όρια.

Σε όλα όσα προανέφερα είχαμε την στήριξη των συμπολιτών μας, της Δημοτικής Αρχής και της Τοπικής κοινότητας, δείγμα της ομαδικότητας και ενότητας που στοχεύω πάντα να επιτύχω.

Στα πλαίσια αυτά και προς μεγάλη μου ικανοποίηση, συγκροτείται μια ομάδα από έμπειρα άτομα στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και από νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους, που μόνο θετικά μπορούν να επηρεάσουν την κοινότητα μας.

Τασσόμαστε υπέρ του Δημάρχου Γιάννης Καραγιάννης, του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ και σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας στις επερχόμενες εκλογές!

Αυτή η δημοσίευση γίνεται για να συστηθώ σε όσους δεν με γνωρίζουν και για να υπενθυμίσω σε όσους με ξέρουν ,την πορεία μου και τα κίνητρα μου.

Λένε πως τα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις φαίνονται μάταια και κενά, γι’αυτό κλείνω δηλώνοντας έτοιμος για περισσότερες πράξεις.

Εύχομαι η ψήφος όλων, να γίνεται συνειδητά!
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Με εκτίμηση,
Παύλος Λιάκος



In this article

Join the Conversation