Χρήστος Δημητρίου | Ο υποψήφιος στο τοπικό Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται.

Δήλωση

Ονομάζομαι Χρήστος Δημητρίου.

Είμαι πτυχιούχος φοιτητής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη Υλικών και ειδίκευση στη Νανοτεχνολογία. Η πορεία μου στην ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα με έχει διαμορφώσει ως υποψήφιο διδάκτορα, δίνοντας μου την ευκαιρία να εμβαθύνω ακόμη περισσότερο στον τομέα μου. Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στην επιστημονική κοινότητα με μια πρωτοποριακή έρευνα και να επιδιώξω την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που θα έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία.

Γεννήθηκα στην Παραμυθία και μεγάλωσα τόσο εκεί όσο και στη Γλυκή. Αυτά τα μέρη δεν αποτελούν μόνο το παρασκήνιο της παιδικής μου ηλικίας, αλλά την πηγή της ταυτότητάς μου. Ακόμη και αν βρίσκομαι στα Ιωάννινα λόγω σπουδών, η καρδιά μου παραμένει συνδεδεμένη με το τόπο που μεγάλωσα.

Πέρα από τον ακαδημαϊκό χώρο, συνεισφέρω ενεργά στην οικογενειακή μας επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις υπαίθριες δραστηριότητες κατά μήκος του ποταμού Αχέροντα. Αυτή η επιχείρηση όχι μόνο αναδεικνύει το φυσικό κάλλος της περιοχής μας, αλλά ενισχύει επίσης τον τοπικό τουρισμό.

Παρόλο που δεν είχα λάβει μέρος στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία λόγω του φόρτου εργασίας, η σκέψη μου άλλαξε καθώς πιστεύω πως τώρα διαθέτω την ωριμότητα, τα εφόδια και τον απαραίτητο χρόνο για να συνεισφέρω στον τόπο που μεγάλωσα σε συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Η πρώτη θητεία του Γιάννη Καραγιάννη ως δημάρχου του Δήμου Σουλίου τράβηξε από νωρίς την προσοχή μου, καθώς αντιλήφθηκα την αφοσίωσή του στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας.

Για το λόγο αυτό σκοπεύω να συμμετέχω στην προσπάθεια της παράταξης της Δημοτικής Ομάδας Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ) με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Καραγιάννη. Διεκδικώ και εγώ με τη σειρά μου μια θέση στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Παραμυθιάς.

Με τη συμμετοχή μου, επιθυμώ να συνεισφέρω στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ενισχύοντας την ενεργή συμμετοχή των νέων στην τοπική πολιτική.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Δημητρίου.




In this article

Join the Conversation