Η Αδελφότητα “Το Ηρωικό Σούλι” στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ανακοίνωση

Το ΔΣ της Αδελφότητας «ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΣΟΥΛΙ», ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας προς τους απόδημους Ηπειρώτες, αποφάσισε να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους κατοίκους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Υπάρχουν περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα κανένας κρατικός φορέας ενώ οι ανάγκες για άμεση αποκατάσταση είναι τεράστιες και χρειάζονται όχι μόνο χέρια αλλά και υλικά.

Ανάμεσα στα είδη που χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς, περιλαμβάνονται, συσκευασμένα τρόφιμα (κονσέρβες, ξηρά τροφή, Σνακ, Μπισκότα, μπάρες δημητριακών κλπ), εμφιαλωμένα νερά, είδη ατομικής υγιεινής (Πάνες, Mωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), είδη καθαρισμού (Σκούπες, Φαράσια, Σφουγγάρια, Σαπούνια, Κουβάδες, Γάντια μιας χρήσης), γάντια εργασίας, Φτιάρια, Λάστιχα Ποτίσματος κλπ.

Το ΔΣ της Αδελφότητας, το ΔΣ της Αδελφότητας καλεί τα μέλη της και τους φίλους του Σουλίου να βοηθήσουν τους πληγέντες, με την συγκέντρωση και παράδοση των παραπάνω ειδών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας (Οδός Γερανίου 44, 5ος όροφος, Ομόνοια από τις 11:00 ως τις 14:00 και από τις 18:00 ως τις 21:00, ΤΗΛ. 6977 764850, 6977 503890 και 6945 106735″), τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν σους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.



In this article

Join the Conversation