Μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας απο το Προδρόμι προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας

33 παλέτες εμφιαλωμένου νερού και μεγάλος όγκος ειδών άμεσης κατανάλωσης και ιατροφαρμακευτικών προϊόντω

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την συγκλονιστική ανταπόκριση των χωριανών και συνδημοτών μας στο κάλεσμα του Συλλόγου μας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Χωρίς καθυστέρηση και δεύτερη σκέψη, πλήθος κόσμου, σχολεία, επιχειρήσεις κινητοποιηθήκαμε άμεσα στη συλλογή των ειδών.

Αποτέλεσμα, 33 παλέτες εμφιαλωμένου νερού και μεγάλος όγκος ειδών άμεσης κατανάλωσης και ιατροφαρμακευτικών προϊόντων φορτώθηκαν στο Προδρομι το Σαββατοκύριακο και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη πληγείσα περιοχή τη Δευτέρα , έπειτα από επικοινωνία του Συλλόγου μας με τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης στον Παλαμά Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τον Θεοδωρο Θ. Αναστασίου για την πρωτοβουλία του να μεταφέρει αφιλοκερδώς διαθέτοντας το φορτηγό του, τη βοήθεια στη Θεσσαλία . Είναι πραγματικά στήριγμα για τον Σύλλογο μας και όποτε έχει χρειαστεί δίπλα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον συγχωριανό μας Χρήστο Τζάκο για τη διαθεση του χώρου της επιχείρησης του και τη βοήθεια στην φόρτωση των ειδών.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν τη προσπάθεια μας και πλαισιώνουν τις δράσεις μας, δείχνοντας και στη πράξη την εμπιστοσύνη προς τον Σύλλογο μας! Είστε πραγματικά η δύναμη μας!

Τέλος, είμαστε ευγνώμονες στα μέλη και τους εθελοντές μας, που είναι η καρδιά αυτού του μεγάλου Συλλόγου!

Ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Η αλληλεγγύη είναι η μεγάλη μας δύναμη!

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Μ. Ε. Σ. Προδρομίου

In this article

Join the Conversation