Επιστολή αναγνώστη για την αξιολόγηση των διευθυντών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.

Συντάκτης: Αναγνώστης - ΒΑΚΟΥ ΟΙ  ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Μέσα  στα τόσα δεινά που μας βρήκαν εξαιτίας των «καλών» χειρισμών των κυβερνήσεων...

 

Λυπούμαστε  αγαπητοί ΣΟΦΟΙ, γιατί μετατρέψατε μια διαδικασία που διατυμπανίζατε χρόνια τώρα, ότι δεν την πιστεύατε, σε ΠΑΣΑΡΕΛΑ, αναγκάζοντας τους υποψήφιους Διευθυντές στη συνέντευξη να τραβούν φακέλους με ερωτήσεις, όπως ακριβώς στα ξενοδοχεία πολυτελείας τα υποψήφια MANNEQUIN. Ποιοί είστε εσείς που αξιολογείτε, υποτίθεται κόντρα στα πιστεύω σας, με τόση ακρίβεια εκατοστών του μορίου και προπάντων ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ; Tι θα ισχυριστείτε τώρα εσείς οι μεγάλοι συνδικαλισταράδες της ΠΑΣΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επισκεφθείτε τα σχολεία; Ότι οι πολέμιοι της αξιολόγησης των καθηγητών γίνατε οι ίδιοι αξιολογητές των Διευθυντών με μόνο προσόν σας την κομματική σας ταυτότητα; Ας σας χαίρονται λοιπόν οι καθηγητές και ας σας βάλουν μπροστάρηδες, για να διεκδικήσετε την χαμένη τους εκπαιδευτική αξιοπρέπεια. Ένα όμως πρέπει να σας αναγνωρίσουμε: Γνωρίζετε άριστα το μοίρασμα της ΠΙΤΑΣ και δεν διστάζετε μπροστά σε τίποτε. Θητεία δεκαετιών στην κομματική αλητεία σας έκανε ανάλγητους, κύριοι! Επίκαιρη στην περίπτωση αυτή είναι και η ρήση του Σοφοκλή: « Ένα κράτος, όπου η αυθάδεια και η ελευθερία τού να κάνει κανείς ό,τι θέλει μένουν ατιμώρητα, μπορεί να είναι κανένας σίγουρος γι’ αυτό, ότι μετά από ένα ευτυχισμένο ταξίδι τελειώνει βυθισμένο μέσα στην άβυσσο».  

Έτσι  λοιπόν αγαπητοί μου 7  ΣΟΦΟΙ αφού είστε ικανοί να κρίνετε Διευθυντές, πρέπει να μάθετε και να δέχεστε την κριτική! Και η κοινωνική κριτική λέει, ότι τα αποτέλεσμα της κρίσης σας είναι απογοητευτικά. ΑΠΟΤΎΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΚΥΡΙΟΙ! Αποδείξατε κύριοι κομματικοί συνδικαλιστές, ότι ενώ μπήκατε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, για να περιορίσετε στο ελάχιστο την αυθαιρεσία των κυβερνητικών οργάνων, μετατραπήκατε οι ίδιοι σε κομματικά φερέφωνα και οι αποφάσεις σας έχουν πάντα σαν κίνητρο το κομματικό συμφέρον και την εξυπηρέτηση των ημετέρων!

Αποδεικνύεται  δυστυχώς σε αυτή τη φάση, ότι σας συμφέρει η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Σε μια ενδεχόμενη αλλαγή διακυβέρνησης αύριο, εσείς οι ίδιοι θα την πολεμήσετε με πάθος θεωρώντας την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Μόνο κατ’ αυτό το τρόπο θα επιβιώσετε συνδικαλιστικά!

 «ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ»

 

Ο ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

ΒΑΚΟΥ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!