H Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας, κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Θησείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, σας εύχεται ολόθερμα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΟΠΗ στο Σπιτικό σας με το Νέο έτος

Αγαπητοί φίλοι & συμπατριώτες, μέλη του Συλλόγου, με την ευκαιρία των Γιορτών και μαζί με τις Ευχές μας, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς μας εκδηλώσεις:

Η εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, προσφορά του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. μέχρι 12:00 μ.μ. «Στο καφενείο του Ρίζου», (ο πρώτος καφενές του Θησείου) Ακάμαντος 2, σε έναν από τους ωραιότερους δρόμους της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

Η εκδήλωση του Ετήσιου Χορού, θα πραγματοποιηθεί στις 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, ημέρα Κυριακή & ώρα 12:30 μ.μ. στην Πολυτελή Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» Αγ. Μαρίνας 3, ΠΑΙΑΝΙΑ (με δωρεάν διαθέσιμο χώρο στάθμευσης), που μετά από εκτενή αναζήτηση και πολύπλευρη αξιολόγηση εκτιμήθηκε ως η βέλτιστη επιλογή μεταξύ άλλων πιθανών προτάσεων χώρων και περιοχών.

Η Πρόσκληση με πλήρες μενού-γεύματος & ποτού-με επιλογή και σε νηστίσιμο γεύμα, κοστίζει 27 €/άτομο.

Θα μας διασκεδάσει η εξαιρετική Ορχήστρα του ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΑ (του νεότερου) στο κλαρίνο και με τους εξαιρετικούς μουσικούς-συνεργάτες του και το Παραδοσιακό Χορευτικό Ενηλίκων του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς (Φ.Ο.Π.), που έρχεται στην Αθήνα μόνον για την εκδήλωσή μας και υπόσχεται με τους χορευτές του και τις παραδοσιακές φορεσιές τους, ότι θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό και όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι.

Φίλοι μας, μετά από την επιτυχία των εκδηλώσεων των προηγούμενων ετών, που οφείλεται κυρίως στην αυθόρμητη προσέλευσή σας και επειδή επιθυμούμε τη διατήρηση και ανανέωση των φιλικών αυτών σχέσεων, πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε η δύναμή μας, αυτή που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να «ζωντανέψει» ο Σύλλογός μας. Γι αυτό και σας περιμένουμε όλους με φίλους και δικούς σας.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης του Χορού προκειμένου για τη δική μας άνεση και εξυπηρέτηση, είναι απόλυτα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τηλεφωνική ειδοποίηση για την παρουσία σας και τον αριθμό ατόμων της συντροφιάς σας (το αργότερο μέχρι 15 Μαρτίου), στα τηλέφωνα: Φρίντα Πατσιούρα (πρόεδρος): 6974789651, Μιχάλης Τζαλαβράς (αντιπρόεδρος): 6932363063, Ανδρέας Σκαπέρας (γραμματέας): 6974694338, Σπύρος Ντόκος (ταμίας): 6974934119, Θωμάς Μπίκας (δημ. σχέσεων): 6972112957.

Επόμενες εκδηλώσεις, που προγραμματίζει ο Σύλλογός μας σε διάστημα, που θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση της πίτας και η πραγματοποίησή τους εξαρτάται κυρίως από την συμμετοχή σας είναι:

Η εκδήλωση επίσκεψης στην «Πινακοθήκη Κουβουτσάκη» με 1.500 έργα ζωγραφικής και γλυπτικής κορυφαίων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών του 19ου & 20ου αιώνα (με δωρεάν ξενάγηση μετά από πρωτοβουλία μέλους μας).

Δ/νση Πινακοθήκης: Λεβίδου 11, Κηφισιά, απέχει πέντε λεπτά από τη στάση των λεωφορείων στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς (λεωφ. από και προς Αθήνα: Α7, Β7, Ε7(express) / Π. Φάληρο: 550) και δέκα λεπτά από τον σταθμό του ηλεκτρικού τρένου της Κηφισιάς.

Η πραγματοποίηση διήμερης εκδρομής (τέλη Μάιου- αρχές Ιούλιου 2024) σε επιλεγμένα αξιόλογα & ενδιαφέροντα μέρη μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός εφικτού αριθμού ατόμων.

Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε με την παρουσία σας στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Φρίντα Πατσιούρα
Ο Γραμματέας Ανδρέας Σκαπέρας

In this article

Join the Conversation