Παίρνει άριστα…

Συντάκτης: EpirusPost Άριστα παίρνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Βασίλης Μίαρης, όχι μόνο για τις επιτυχίες που καταγράφουν οι υπηρεσίες του, αλλά γιατί έχει καταφέρει να εμπνεύσει με το...

Συντάκτης: EpirusPost

Άριστα παίρνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Βασίλης Μίαρης, όχι μόνο για τις επιτυχίες που καταγράφουν οι υπηρεσίες του, αλλά γιατί έχει καταφέρει να εμπνεύσει με το προσωπικό του παράδειγμα τους αστυνομικούς.

Έτσι σε εποχές δύσκολες, υπάρχουν κάποιοι που βάζουν τη λέξη «καθήκον» πάνω απ’ όλα. Και δίνουν καθημερινά τη μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας. Συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες και με ελάχιστα μέσα.
Σε όλους αυτούς έδωσε τα εύσημα ο κ. Μίαρης και μετά την τελευταία, μεγάλη επιτυχία, με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που εξήγαγε, αντί φέτας, χασίς στη Σουηδία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι όλα όσα έχουν προηγηθεί και φέρουν την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στην κορυφή. Συλλογική δουλειά, αλλά πάντα το αποτέλεσμα εξαρτάται και από αυτόν που ηγείται. Και ο κ. Μίαρης δικαίως παίρνει άριστα.

In this article

Join the Conversation