Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Παραμυθιά η ημερίδα του επιμελητήριου για την ασφάλεια τροφίμων

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, και σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου, πραγματοποίησε δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις,...

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, και σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου, πραγματοποίησε δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, την Τρίτη 03 Απριλίου και ώρα 19:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Δημαρχείο Παραμυθιάς. Η ημερίδα είχε ως θέμα «Προετοιμασία επιχειρήσεων για ποιοτικές υπηρεσίες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και η επίδρασή τους στο τελικό Τουριστικό Προϊόν» και αναπτύχθηκαν ζητήματα εκπαίδευσης σε θέματα ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κος Στέφανος Πανακούλιας, Προϊστάμενος του Παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου. Με το πέρας της εισήγησης ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους, τον Δήμο Σουλίου, και τους Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς για την υποστήριξη που παρείχε στην διοργάνωση των εκδηλώσεων και πολύ περισσότερο τον Υπεύθυνο του Παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου Κο Μάκη Σπυρίδων και τον Προϊστάμενο του Παραρτ. ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου Κο Στέφανο Πανακούλια για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την συνδιοργάνωσή τους.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!