Στην Ήπειρο Βενιζέλος και Σαμαράς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην περιοχή και την διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης με ομιλητή τον Πρόεδρο του...

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην περιοχή και την διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης με ομιλητή τον Πρόεδρο του κόμματος. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac στις 19.30 την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. «Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού Ιωαννίνων να παρακολουθήσουν την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νέο ξεκίνημα της προσπάθειας για Αυτοδύναμη Ελλάδα και την υπέρβαση της κρίσης με Κοινωνική Συνοχή, Σταθερότητα, Ειλικρίνεια, Υπευθυνότητα και Σχέδιο», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Στα Γιάννινα και σε σύσκεψη αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων θα μιλήσει την Παρασκευή το πρωί ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς. Ο χώρος για την συνάντηση ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, με πιθανότερη επιλογή όμως αυτή του Σουφαρί Σεράι. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την Γαλακτοκομική Σχολή που λειτουργεί στην περιοχή, θα έχει συναντήσεις με τους υποψηφίους βουλευτές και με στελέχη του κόμματος. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Άρτα, όπου στις επτά το απόγευμα θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο, η οποία θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

In this article

Join the Conversation