Συνεργασία ΕΑΣ Θεσπρωτίας με Μασούτη

Συντάκτης: Εφημερίδα Τόλμη Θεσπρωτίας Μια βραχυπρόθεσμη λύση δίνει η Διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας, στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν όλες οι Ενώσεις της Επικράτειας. Ήδη συμφώνησε με...

Συντάκτης: Εφημερίδα Τόλμη Θεσπρωτίας

Μια βραχυπρόθεσμη λύση δίνει η Διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας, στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν όλες οι Ενώσεις της Επικράτειας. Ήδη συμφώνησε με την αλυσίδα Πολυκαταστημάτων ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ενοικίασε το κατάστημα της Ηγουμενίτσας που είναι στο Δημοτικό Στάδιο, με συμφέροντες όρους.

Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της ΕΑΣ Χάρη Γκουλιούμη, οι δεκατρείς εργαζόμενοι που υποχρεωτικά τους καταγγέλθηκε η σύμβαση και θα εισπράξουν τις νόμιμες αποζημιώσεις, ζητήθηκε από τον ίδιο να προτιμηθούν από τον ενοικιαστή, ώστε να μην προκληθεί καμία αναστάτωση στις οικογένειές τους. Επίσης ο κ. Γκουλιούμης δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για οριστική λύση του προβλήματος, μιας και η Ένωση της Θεσπρωτίας είναι μια από τις λίγες της Επικράτειας που είναι σε θέση να «αντέξει» στις Μνημονιακές πιέσεις και να ανακάμψει σύντομα.

In this article

Join the Conversation