Αμηχανία στην Παραμυθια για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για τους 49 Προκρίτους

Συντάκτης Βάσω Σκουλίκα www.epiruspost.gr Με αμηχανία – τουλάχιστον – αντιμετωπίζουν κάποιοι από τους αιρετούς της Θεσπρωτίας, την πρόθεση του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά, να παραστεί...

Συντάκτης Βάσω Σκουλίκα www.epiruspost.gr

Με αμηχανία – τουλάχιστον – αντιμετωπίζουν κάποιοι από τους αιρετούς της Θεσπρωτίας, την πρόθεση του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά, να παραστεί και φυσικά να συμμετέχει ως εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, στις επετειακές εκδηλώσεις, το Σάββατο, για την εκτέλεση από τους Γερμανούς των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς.

Αυτή, την τόσο φορτισμένη ημέρα, επέλεξε η Χρυσή Αυγή να κάνει την εμφάνισή της στην Παραμυθιά… Και διαισθανόμενη ίσως, τις αντιδράσεις που ενδεχομένως θα προκαλέσει η παρουσία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε και με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, ζητώντας να… ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατευθεί ο βουλευτής… γνωστοποιώντας μάλιστα εν είδη προειδοποίησης, ότι ο βουλευτής δε θα έχει μαζί του αστυνομική φρουρά, αλλά θα έχει τη… συνοδεία του, η οποία και μπορεί να… αντιδράσει σε περίπτωση που… προκληθεί!

In this article

Join the Conversation