Aκόμη και Εισαγγελέας για τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Δεν αποκλείει ακόμη και το ενδεχόμενο εισαγγελικής παρέμβασης ώστε να βρεθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη με δηλώσεις της στο epiruspost.gr....

Δεν αποκλείει ακόμη και το ενδεχόμενο εισαγγελικής παρέμβασης ώστε να βρεθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη με δηλώσεις της στο epiruspost.gr. Με αφορμή το πόρισμα- καταπέλτη των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος η κ. Μπραίμη τόνισε ότι τα ζητήματα που εγείρονται είναι γνωστά και έχουν επισημανθεί με την διαφορά ότι οι αρμόδιοι δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα.

Από την μία η Περιφέρεια Ηπείρου προχώρησε στην μελέτη για τις απαραίτητες παρεμβάσεις αλλά η δημοπράτηση των έργων δεν έχει γίνει ακόμη και από την άλλη η διοίκηση του Φορέα που ασκείται από το Δήμο Πάργας δείχνει να μην έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν.

«Το θέμα δεν αντιμετωπίστηκε από κανέναν σωστά. Ίσως έπρεπε εμείς να μην είμαστε τόσο διαλλακτικοί αλλά να γίνουμε πιο ακραίοι. Δυστυχώς ο καθένας λειτουργεί ανάλογα με το δικό του πρόβλημα, όταν πρόκειται για τον γείτονα δεν δίνει καμία σημασία» τόνισε η κ. Μπραίμη σημειώνοντας ότι ο Φορέας είναι λιγότερο ενεργητικός από όσο χρειάζεται.

«Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε, αν χρειαστεί θα ζητήσουμε ακόμη και την επέμβαση του Εισαγγελέα», υπογράμμισε η δήμαρχος Σουλίου στο epiruspost.g

In this article

Join the Conversation