Το νέο ΔΣ της ΔΩΔΩΝΗΣ;

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» κατά την διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της γαλακτοβιομηχανίας. Ωστόσο, στην...

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» κατά την διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της γαλακτοβιομηχανίας. Ωστόσο, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (δείτε εδώ) έχει αναρτηθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. με την συμμετοχή δύο εκπροσώπων των ΕΑΣ της Ηπείρου.

Πρόκειται για τους Βασίλειο Μήτσιο, γενικό διευθυντή της ΕΑΣ Ιωαννίνων και τον Παραμυθιώτη Θεοχάρη Γκουλιούμη, Πρόεδρο της ΕΑΣ Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλος Μπαλταγιάννης για το θέμα: «Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η εταιρεία. Θα το δούμε στην Γενική Συνέλευση την οποία προκάλεσε για τις 5 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρουμε επίσης ποιοι θα μείνουν. Όλα θα αποφασιστούν την ημέρα εκείνη».

Όσον αφορά πλέον την διάρθρωση της Δωδώνη, υπενθυμίζουμε ότι κάτοχος του 67,77% είναι το εταιρικό σχήμα, “Todyro Ltd”, που αποτελεί θυγατρική της “S.I.”. Ακολουθεί ο δεύτερος μέτοχος του 24,78% (ΕΑΣ Ιωαννίνων), ενώ το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών μοιράζεται στις ΕΑΣ Άρτας, Πωγωνίου, Πρεβέζης και Θεσπρωτίας.

Το Δ.Σ όπως έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της γαλακτοβιομηχανίας έχει ως εξής:

Michael A. O’Neill – Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος
Μήτσιος Βασίλειος – Αντιπροεδρος Δ.Σ.
Θεοχάρης Γκουλιούμης – Μέλος Δ.Σ.
Dmitri Razorenov – Μέλος Δ.Σ.
Ιωάννης Βιτάλης – Μέλος Δ.Σ.
Tom Seepers – Μέλος Δ.Σ.
Ηλίας Κοιμτζόγλου – Μέλος Δ.Σ.

In this article

Join the Conversation